Aanmelden studiereis voor VKGE leden.

 

Vanaf heden kunt u zich als VKGE lid aanmelden voor de studiereis.

 

Voor leden van de VKGE is deze studiereis gratis. Een VKGE zorg lid dat is verhinderd mag zich voor deze studiereis laten vervangen door een collega uit de zorg. Een VKGE profit-lid dat is verhinderd mag zich voor deze studiereis laten vervangen door een collega uit de eigen organisatie.

 

Aanmelden dient te gebeuren tot uiterlijk 9 juni as.

 

In verband met de afspraken die wij aangaan, rekenen wij na uw aanmelding ook daadwerkelijk op de aanwezigheid. Indien u bent aangemeld en na 9 juni deze studiereis alsnog annuleert zijn wij genoodzaakt om € 350,00 bij u in rekening te brengen. Dezelfde maatregel moeten wij toepassen bij een onaangekondigde no show.

 

Wij attenderen u erop dat de overnachting zal plaatsvinden op basis van een eenpersoonskamer. Verder adviseren wij u individueel een reis- en annuleringverzekering af te sluiten, welke niet collectief is geregeld.

 

Mocht u gebruik willen maken van een dieet verzoek ik u om dit meteen bij de aanmelding van de studiereis kenbaar te maken.

 

Aanmelden dient te gebeuren alleen via onderstaande link en uiterlijk tot 9 juni as.

 

Heeft u vragen over onze VKGE studiereis, ik nodig u van harte uit om deze aan mij te stellen. Dit kan via Geru Timmers, info@vkge.nl